Особливості та правила покупки залізничних квитків онлайн

Поїздка поїздом – один із найпопулярніших способів переміщення між містами України. Крім таких плюсів як високий рівень безпеки та доступна вартість, можна виділити і таку важливу перевагу залізничного транспорту, як простота придбання квитків.

Щоб купити квиток на поїзд, що прямує в будь-якому напрямку, достатньо відвідати спеціальний сервіс з продажу квитків. Найвідомішим і найзручнішим вважається сервіс Proizd.ua. Купити укрзалізниця квитки купити онлайн можна за кілька хвилин, не витрачаючи час на подорож до каси.

Переваги

У сервісу Proizd.ua дуже багато очевидних переваг:

  1. Сервіс стабільно працює вже протягом багатьох років. За ці роки величезна кількість пасажирів користувалися його послугами. Всі користувачі наголошують на зручності використання даного сервісу та його високу надійність.
  2. На оформлення квитка потрібно всього кілька хвилин. Це дуже зручно, тому що не доводиться їхати до каси, що завжди забирає багато часу.
  3. Інтерфейс сайту настільки простий та інтуїтивно зрозумілий, що процес покупки не викликає труднощів навіть у недосвідчених користувачів, які не звикли до здійснення покупок в Інтернеті.
  4. Купувати квитки на поїзд з сервісом Proizd.ua можна будь-де в будь-який момент часу. Можна придбати квиток, перебуваючи вдома за комп’ютером або на роботі. Зі смартфону можна купити квиток у будь-якому місці: у транспорті, на прогулянці, в кафе і т.д.
  5. Питання вибору місця у поїзді повністю вирішується користувачем. Пасажир може придбати квиток у купе чи плацкарт, на верхню чи нижню полицю, ближче до виходу чи центральної частини вагона. Вибір вагона також здійснюється користувачем. Якщо замислитись про купівлю квитків задовго до поїздки, вибір вільних місць буде дуже великий, і користувач зможе підібрати для себе ідеальний варіант.
  6. Можна придбати квитки, навіть перебуваючи далеко за межами країни. Це дуже зручно, тому що немає необхідності перебувати в Україні, щоб придбати квиток на поїзд. Таким чином можна заздалегідь організувати поїздку ще до свого прибуття в країну. Також можна допомогти літнім родичам, які не користуються Інтернет-сервісами, придбавши квитки на їхнє ім’я.
  7. Усі особисті дані користувача, включаючи реквізити банківських карток, знаходяться під надійним захистом. Немає потреби остерігатися зазіхань шахраїв, оскільки сторонні не зможуть отримати доступ до конфіденційних відомостей.